General

Dreamworks i els pares guionistes


Per fer vacances amb nens cal més documentació que per preparar una entrevista. Són implacables fent preguntes i acabes desenvolupant una mena d’enginy imaginatiu propi dels guionistes de Pixar.

pizap.com viatjar

Ja m’agradaria veure l’equip d’animació d’aquestes productores havent d’explicar el Tractat dels Pirineus, què és una poua de gel, per què hi ha un arborètum amb sequoies portades del Canadà al Pirineu francès, què va originar la ruta dels Bons homes, (amb argumentació del “consolamentum” i la croada dels albigesos) per què celebrem la festa major tenint com a referent un bandoler, i per què fem 3 hores de caminada pel Canigó per arribar a l’ermita on vivia un sant que, segons la llegenda, va modelar una campana amb les seves pròpies mans, tot forjant ferro roent!

Tot plegat mentre trenquem suposats còdols de sílex amb un percutor com els cromanyons, abans de fer via cap al monestir on es dramatitza la llegenda d’un comte que ha donat nom a mitja població catalana masculina dels darrers 25 anys.

Sort que els dies de platja només hem d’explicar que gràcies a un moviment assenyat de persones molt cabals es va aconseguir la no urbanització d’una de les poques meravelles verges que queden a la Costa Brava!

0 Comentaris sobre Dreamworks i els pares guionistes

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *